Helmet.H03.2k_300

Søke jobb hos oss?

Vi er ute etter en som har pågangsmot, viljestyrke og er pliktoppfyllende. Det er også viktig at du er en god medarbeider samt har stor grad av selvstendighet.

PAS ingeniører tilbyr tjenester til privat og offentlig sektor innen bygg- og anleggsvirksomhet. Disse tjenestene består hovedsakelig i byggeledelse, kontraktsoppfølging, 3d-modellering, mengdeberegning og geometrisk dokumentasjon. Vi er i dag 9 ansatte, og søker ytterligere medarbeidere for å imøtekomme våre oppdragsgiveres behov.

Du bør ha relevant utdannelse fra høgskole eller tilsvarende, samt erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, eller landmålingsfaget. Kjennskap til programvaren Gemini entreprenør er også en fordel. Likevel er det viktigste for oss at du har en positiv og engasjert innstilling til jobben, at du er pliktoppfyllende og har evnen til å jobbe selvstendig. Vi er også åpne for å vurdere nyutdannede

PAS ingeniører er en solid bedrift med lang erfaring i bransjen. I tillegg til et godt sosialt- og faglig miljø, kan vi tilby gode betingelser og muligheter for utvikling.

Søknad med CV sendes til rune@pas-as.no. Har du spørsmål vedrørende stillingen, kan Rune Hedman kontaktes på +47 954 10 161, eller bruk kontaktskjema.

Send oss en søknad

Legg ved søknad og CV i kontaktskjema under om du ønsker å jobbe hos PAS ingeniører.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.